2012-12-01 09:04:17• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Skorpió - Töltsd az estét barátaiddal!

Napi horoszkóp december 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A mai napon is a Rák jegyében jár a Hold. Izgató kapcsolatokra kerül sor Plútóval, Marssal és Vénusszal. Ebből még nagy érzelmi élmény is lehet. Valószínűleg azonban inkább csak nézője leszel az eseményeknek, mintsem hogy közvetlenül részt vennél azokban. Este kissé fáradt, de boldog leszel – Vénusz hatását érzed.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Egy pompás szombatból indulhatsz ki, amikor még egy alkalmat kapsz arra, hogy találkozz a szerelemmel. A Hold még mindig a Rák jegyében áll, szoros kapcsolatban Vénusszal és Marssal. Határozd el, hogy este elmész otthonról, mégpedig oda, ahol a legvalószínűbben találkozhatsz álmaid hercegével vagy hercegnőjével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A mai napon is minden összhangban van. Főleg a kora délelőtti órákban vagy képes olyan teljesítményekre, amik máskor nehézséget okoznának. Vénusz és Mars, a két bolygó, akik a szerelem és minden emberi kapcsolat illetékesei, megédesítik számodra az órákat. Az este is kimondottan kellemes lesz.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


Minden ugyanúgy megy tovább, tehát Mars és Vénusz áll az oldaladon, ráadásul a Hold is egész nap melletted áll. Jobb nem is lehetne, a hét első felének megpróbáltatásait elfelejtheted. Csak a pillanat számít, és az csodálatos. Egyébként ez a nap gyakorlati dolgokra is nagyon alkalmas. Nem kell azonban mindjárt a munkára gondolnod, mert elszökik tőled a szerelem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ma ismét ébren van a Hold, és Plútóval, Marssal és Vénusszal lép feszült kapcsolatba. Így te is olyan emberekkel fogsz találkozni, akik jót fognak tenni neked. Figyelned főleg déltájban kell, hogy ne mondj olyat, ami nem kellene, és amivel veszekedést váltasz ki. Az estét a Holddal és Vénusszal ünnepelheted.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A mai nap is csodálatos lesz. A Hold a barátságos Rák jegyében áll, és Szaturnusszal lép kapcsolatra, így egészen praktikus dolgokat is jól el tudsz intézni. Némi óvatosság ajánlott a dél körüli órákban. Ekkor könnyen kicsúszhat a szádon valami, ami básokat megbánt, és kész a harag.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Hold még az Rák jegyében marad. Pont alkalmas arra, hogy kényelembe helyezd magad otthon, és bensőséges kapcsolatba lépj valakivel. Jó kezed van ahhoz is, hogy lakásodat ízléssel kicsinosítsad. Este sincs másra szükséged, mint hogy gyertyát gyújts, és egy puha gyapjútakaróra, ami alatt összebújhatsz valakivel.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Igen kedvedre játszik ez a nap, ha valami elintézni valód van. Végül is holnap Advent első vasárnapja lesz. Valószínűleg be kell szerezned pár dolgot. Tegyél jó önmagaddal is! Ápold, kényeztesd el magad! Mars be akarja magyarázni neked, hogy most okvetlenül élményeket kell gyűjtened. Nem kell! Otthon maradni is szép! Az estét töltsd el barátaiddal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A Hold ma a Rák jegyében marad, és házias jellegű hétvégét harangoz be. Ma jó nap van minden házimunkához. Szaturnusz segít, ha nem hajszolod magad. Hétvégi bevásárlásaid is kozmikus védelem alatt állnak. A Hold és Vénusz megédesíti és elvarázsolja az esti órákat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A Hold ma a te jegyeddel szembenálló Rák jegyéből sugárzik rád, és most érzed magad igazán jól. Mars és Vénusz csodálatos szerelmi hullámokat gerjesztenek nálad, és vagy új szerelmet találsz vagy felfrissíthetsz egy régebbi kapcsolatot. Minden bosszúságod elszáll.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ez a nap a tegnapinak szerves folytatása. Jó nap lesz ez is, és minél kevesebbet kell lakásodat illetve házadat elhagynod, annál jobban fogod magad érezni. Talán kedved támad kidíszíteni lakásodat. Ebben a Hold segítségedre lesz. Este nézz meg egy jó filmet, főzz valami finom vacsorát, érezd egyszerűen csak jól magad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A lehetőség, hogy szerelembe essél, még ma is fennáll. Az egész nap folyamán boldog leszel. Plútó is nagyszerű sikerhez segít hozzá. Tele vagy energiával. Csak otthon ne maradj! Menj el hazulról és élményben lesz részed. Könnyen lehet, hogy a mai este egy végtelen szerelmi történet kezdete lesz.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: